MAKLUMAN: Sila layari blog ini dengan menggunakan Mozilla Firefox untuk mendapatkan paparan yang lebih baik dan menarik. Untuk muat turun Mozilla Firefox, klik di sini.

TERIMA KASIH CIKGU..

>> Khamis, 6 Mei 2010

"terima kasih cikgu sktm sume yg mngenali sy sbb bnyk tlg sy..insyaAllah sy akan mengambil asasi science computer engineeriing di uia dan rmi lg bekas pelajar sktm dpt melanjutkan pelajaran di ipt-Hadri


Kata-kata itu sempat saya quote daripada ruangan chat di blog ini.Walaupun saya tidak sempat mengenali bekas pelajar ini, saya amat berbangga dengannya.Di SKTM Hadri belajar A, B dan C.Akhirnya UIAM menjadi persinggahan pengajian tingginya.Beliau masih sempat mencoretkan sesuatu ke dalam blog ini.Tanda ingatan terhadap guru-gurunya yang sempat mengajarnya mengenal erti kehidupan.Terima kasih saudara Hadri.Moga terus maju jaya.Silalah bertamu ke sekolah ini kembali untuk memberikan ungkapan motivasi untuk adik-adik di sini.

Saya menulis nota ini kerana bulan Mei merupakan bulan yang cukup membawa seribu satu nostalgia kepada kita.Kita pernah belajar daripada seorang guru.Siapa pun pasti tersentuh saat 16 Mei setiap tahun di sambut penuh meriah.Ya..Hari Guru.

Coretan ini merupakan coretan awal bagi mengundang komen para pelawat.Coretkan ingatan dan nostalgia kalian tentang guru yang pernah membimbing.Coretkan apa juga kenangan indah ketika menyambut hari guru walau di mana kalian pernah berada.

Bagi warga guru, semangat dan komitmen yang diberikan sepanjang hampir 5 bulan di 2010 ini begitu membanggakan.Ini tanda kalian memang berdedikasi di dalam memikul amanah yang di berikan.SYABAS CIKGU.

Tahniah, syabas, congratulation, anda hebat, teruskan usaha


Itulah kata-kata azimat yang sering kita terima sewaktu menjadi murid suatu ketika dahulu.Dan kalimat itu jugalah kita jadikan sebagai perangsang untuk bergerak sebagai sebuah pasukan.Itulah kata-kata hikmat yang kita gunakan untuk mendorong rakan-rakan seperjuangan.Semangat, motivasi menggerakkkan kita ke suatu arah yang sukar di jangka.

Hebat malah terbilang!


Ruzain Syukur Mansor

1 ulasan:

Fakeh 7 September 2010 12:52 PG  

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

Blog Widget by LinkWithin

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP